Üniversitemiz Veritabanları Kampüs Dışı Erişime Sunuldu

Araştırmacılarımızın, kampüs dışından (ihtiyaç duydukları her yerden) herhangi bir proxy ayarı yapmadan veritabanlarımızdan yararlanabilmelerine imkan sağlayan VETİS Uzaktan Erişim Sistemi tüm kütüphane kullanıcılarımızın hizmetine açılmıştır.

Akademik personel ve öğrencilerimiz dahil tüm kullanıcılarımız üniversitemizin kütüphane web sayfasından VETİS Uzaktan Erişim Sistemine erişim sağlayarak;
– Üniversitemiz kütüphanesine üye olan kullanıcılar mevcut kullanıcı adı ve şifreleri ile,
– Üniversitemiz kütüphanesine üye olmayan kullanıcılar ise, VETİS programından “Kayıt Ol” butonuna basarak ve gerekli bilgileri doldurup sisteme kaydolabilirler.

Bu işlemden sonra kurumsal mail adresine gelecek aktivasyon linkini tıklayarak hesabı aktif hale getirip giriş işlemini yapabilirler

Giriş Yapmak İçin TIKLAYINIZ

12 Mayıs 2020

Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar

BİR YORUM YAZIN

Bu konu hakkındaki görüşünüzü belirtmek ister misiniz?